Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri 6 Eylül 24 Eylül Arası gerçekleşecektir.

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri 6 Eylül 24 Eylül Arası gerçekleşecektir.

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri 6 Eylül 24 Eylül Arası gerçekleşecektir.

05.09.2021 568

Kayıt Yenileme Öğrenci adayları; sınav ücreti olarak 50 TL'yi https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların banka veya kredi kartı ile veya Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası ve Halk Bankası'nın mobil veya internet bankacılığı sistemi üzerinden veya ATM'lerden T.C. Kimlik numaraları ile (T.C. Vatandaşı olmayan öğrenci adayları ise İl Göç İdaresi Müdürlüğünden alacakları geçici T.C. Kimlik numaraları ile) MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü hesabına yatıracaklardır. Sınav ücretinin yatırıldığına dair belge muhafaza edilecektir. Yeni kayıt yapacak olanlar ilk kayıt işleminin ardından ücreti yatıracaklardır.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi öğrencileri, yüz yüze eğitime devam ettikleri her dönem için kırtasiye, personel ve diğer giderlerinde kullanılmak üzere, yüz yüze eğitim veren okul/kurum müdürlüğünün Okul Aile Birliği hesabına "Öğrenci Yüz Yüze Eğitim İş ve İşlemleri Ücreti" olarak 30 TL yatıracaklardır.

Ziraat Bankası

Hendek İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü

Hesap No:7097340-5001

İban No: TR10 0001 0000 2007 0973 4050 01

 

İlk Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1) e-Okulda kaydı olanlar için; T.C. Kimlik numarasını ibraz etmeleri şartıyla sadece ön cepheden ve son altı ay içinde çekilmiş bir adet renkli, biyometrik vesikalık fotoğraf istenecek, başka hiçbir belge istenmeyecektir.

2) e-Okulda kaydı olmayan öğrenciler için ise;

a. T.C. Kimlik Numarasını gösteren belge, T.C. Kimlik Numarası olmayanlardan, kimlik bilgilerini gösteren belge,

b. İlköğretim okulu veya ortaokul diplomasının aslı (diploması kayıp olanlar için Diploma Kayıp Örneğinin aslı),

c. Ara sınıftan gelenler için; tasdikname veya tasdikname kayıp belgesinin aslı ile öğrenim belgesi (Tasdiknamenin, tasdikname kayıp belgesinin veya öğrenim belgesinin ekinde notları gösteren başarı durum belgesi mutlaka olacaktır.),

d. Herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olanlar ile bir yüksek öğretim kurumundan ayrılan veya mezun olanlar için; Lise diplomasının onaylı fotokopisi,

e. Ön cepheden ve son altı ay içinde çekilmiş bir adet renkli, biyometrik vesikalık fotoğraf,

f. T.C. Kimlik Numarası olmayanlardan ilk kayıt ücretinin yatırıldığını gösteren banka dekontunun aslı.

 

Lise mezunu olup, İmam Hatip Lisesi diploması almak isteyenler için 8 öğrenciyi bulmamız halinde yoğunlaştrılmış program açılacaktır.

Açık Lise ile ilgili diğer bilgilere ulaşmak için tıklayınız