Uzm. Öğrt. Muhammet Numan TEKİN - Meslek Dersleri Öğretmeni

1990 yılında Hendek’te doğdu. İlkokulu çobanyatağı ilkokulu, ortaokulu Yeşilvadi İlköğretim okulunda tamamladı. Lise öğrenimini Hendek İmam Hatip lisesinde 1 yıl öğrenim gördükten sonra Eyüp İmam Hatip Lisesinde tamamladı.Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 2012 yılında mezun oldu. Aynı yıl İstanbul Sultangazi de dinkültürü Öğretmeni olarak görevine başladı. 2014 yılında Sultangazi Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesine İ.H.L Meslek Dersleri olarak atandı. 2017 yılında Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesinde bir yıl görev yapmasının ardından Hendek Nene Hatun Hafızlık İmam Hatip Ortaokuluna Müdür yardımcısı olarak atandı. Okulumuza 2019 ekim ayında ataması yapılan Muhammet Numan Tekin 01.09.2020 tarihinde Müdür Yardımcılığı görevine başlamış olup evli ve 2 çocuk babasıdır.