Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Milli ve ahlaki değerlere sahip, hayata çok yönlü bakabilen,hoşgörü sahibi, kendine güvenen, kendini geliştirme ihtiyacı duyan, geleceğe yönelik planlama yapabilen, etkili iletişime girebilen,sağduyu sahibi, teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanabilen, yüksek moral değerlere sahip bireyler yetiştirebilmektir.

Misyon: Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak misyonumuz; çağın modern araç ve gereçlerini kullanarak, ahlaki ve kültürel değerlere bağlı kalarak, evrensel değerler ışığında kendimizi sürekli geliştirerek, özgüveni yüksek, yaşanan hayatı yorumlayan, problemlere çözüm üretebilen, dinimizin günümüz insanına doğru anlatımında ve din hizmetlerinin sunumunda bireysel yeterliliğe ve temsil kabiliyetine sahip bireyleri hayata ve yüksek öğretime kazandırarak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Saatler: 08-40 / 15-45
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Servis yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hendekanadoluihl.meb.k12.tr

Adres - Yenimahalle Abdurrahman Gürses Cd. Nu 25 54300 Hendek/Sakarya

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Hendek ilçe merkezinde olup D100 Karayolu içinden geçmek, Otoban yoluna 5 km. mesafededir.

Adres - Yenimahalle Abdurrahman Gürses Cd. Nu 25 54300 Hendek/Sakarya

Ulaşım Şehir merkezinden okula yaya olarak 5 dakika.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 30 km. İlçe Şehir Merkezinde.