Kütüphanelerin Önemi Sosyal Sorumluluk Görevi

Kütüphanelerin Önemi Sosyal Sorumluluk Görevi

Milletimizin varlık sebebini açıklayan eşsiz mısralara sahip, Türk Milletinin ortak sesi İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma haftası dolayısıyla Kütüphane Kulübü 12 Proje A ve 12 Proje B sınıfı öğrencileri tarafından pano hazırlanmıştır. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.  İstiklal Marşı’mızın yazarı Mehmet Akif ERSOY’u ve bu uğurda mücadele eden tüm gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

 

18 Mart tarihi kutsal vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik makamına ulaşan yüce insanları bir kere daha hatırladığımız, minnettarlığımızı, şükran duygularımızı sunduğumuz kutlu bir gündür. Her siperde ayrı bir destan başlatan askerlerimiz, düşmana karşı verdiği mukaddes mücadeleyi zaferle sonuçlandırdığında, dünya tarihinin zirve sayfalarına da "Çanakkale Geçilemez!" ilkesini bir daha silinmemek üzere yazdırmıştır. Okul panosunu hazırlamada emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kütüphane Kulübü olarak her ay öğrencilerimizi kütüphaneye çekmek ve kitap okumaya teşvik etmek için Türk ve Dünya Edebiyatı roman ve yazarlarını tanıtıyoruz.

 

Kütüphanemizde ödünç kitap alımını daha kolay hale getirmek için barkod sistemine geçtik. Kitaplarımızı türlerine göre sistemli bir şekilde düzenledik.

 

Kütüphane Kulübü olarak Sakarya İl Halk Kütüphanesine ziyaretimizi gerçekleştirdik.

 

30.04.2024 21

Kütüphanemizde ödünç kitap alımını daha kolay hale getirmek için barkod sistemine geçtik. Kitaplarımızı türlerine göre sistemli bir şekilde düzenledik.30-04-202430-04-2024Milletimizin varlık sebebini açıklayan eşsiz mısralara sahip, Türk Milletinin ortak sesi İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma haftası dolayısıyla Kütüphane Kulübü 12 Proje A ve 12 Proje B sınıfı öğrencileri tarafından pano hazırlanmıştır. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.  İstiklal Marşı’mızın yazarı Mehmet Akif ERSOY’u ve bu uğurda mücadele eden tüm gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.18 Mart tarihi kutsal vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik makamına ulaşan yüce insanları bir kere daha hatırladığımız, minnettarlığımızı, şükran duygularımızı sunduğumuz kutlu bir gündür. Her siperde ayrı bir destan başlatan askerlerimiz, düşmana karşı verdiği mukaddes mücadeleyi zaferle sonuçlandırdığında, dünya tarihinin zirve sayfalarına da 30-04-2024Kütüphane Kulübü olarak Sakarya İl Halk Kütüphanesine ziyaretimizi gerçekleştirdik.